Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Lukratívny stavebný pozemok Košice-Šaca

Obec: Košice-Šaca
Okres: Košice II
Kraj: Košický kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - pre rodinné domy
149 990 €

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária IMMO KOŠICE Vám ponúka na predaj stavebný pozemok vo vyhľadávanej lokalite o výmere 991m2 s platným stavebným povolením!

Pozemok sa nachádza v lukratívnej a veľmi vyhľadávanej lokalite v zástavbe rodinných domov v mestskej časti Košice-Šaca.

Inžinierske siete: verejný vodovod a vŕtaná studňa, elektrina, kanalizácia sa nachádzajú už na pozemku.
Pozemok je slnečný, rovinatý,  bezproblémový prístup, nachádza v tichej a kľudnej lokalite. Rozmery pozemku sú 22x45m (šxd).

Pozemok je vhodný aj ako investícia na rozdelenie na dva pozemky. Ku pozemku je vydané platné stavebné povolenie na stavbu bungalovu, v prípade záujmu možnosť odpredaja projektu.

Pozemok je bez ťarchy!
Cena 149.990,-EUR pri rýchlom a serióznom jednaní možná dohoda.

V prípade záujmu alebo akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle +421 917 228 860 alebo email: palencsar@immokosice.sk

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Celková plocha:
991 m2
El. napätie:
230/400V
Voda:
studňa a vodovod
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Radi Vám poradíme

Podobné ponuky