Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Nadštandardný 4 izbový byt na predaj v blízkosti centra Košíc

Ulica: Komenského
Obec: Košice-Sever
Okres: Košice I
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 4-izbový byt
215 000 €

Popis nehnuteľnosti

 

IMMO Košice Vám ponúka na predaj pekný 4 izbový byt v blízkom centre mesta Košice na Komenského ulici, poschodie 1. zo 4 poschodí.
Celková výmeru bytu je 79 m2.

Dispozícia: vstupná predsieň, priestranná obývacia izba je jediná priechodná izba. Východ na loggiu je z obývacej izby, kuchyňa s jedálenským stolom, spálňa, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatné WC, ďalšia izba, menšia obývacia izba.

Byt je orientovaný na  – JUH –
Byt je po kompletnej rekonštrukcii: eurookná, laminátové parkety + dlažba, vstavaný nábytok, ktorý poskytuje dostatok úložného priestoru, tapety.
Výborná poloha a občianska vybavenosť: v pešej dostupnosti MHD, vysoká škola , škôlka, Hlavná ulica,  pošta, potraviny, lekáreň, služby.

Komenského ulica patrí medzi jednu z najobľúbenejších ulíc v Košiciach keďže sa odtiaľ buď autom alebo MHD dostane všade pomerne rýchlo.
Túto nehnuteľnosť je možné financovať aj prostredníctvom hypotekárneho úveru, s ktorým Vám náš finančný expert rád pomôže.

Ak Vás táto exkluzívna ponuka zaujala tak nás neváhajte kontaktovať: Ing. Ladislav Palencsár - 0917 228 860 alebo email: palencsar@immokosice.sk

Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie IMMO Košice.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
79 m2
Poschodie:
1
Loggia:
áno
Počet podlaží:
3
Počet izieb:
4
Kúpeľňa:
áno
Výťah:
nie
Krb:
nie
Zariadenie:
nezariadený
Pivnica:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Ing.Ladislav Palencsár

Ing.Ladislav Palencsár

riaditeľ

  • Slovensky
  • English
  • Magyar
  • Česky

Moje meno je Ladislav Palencsár a v oblasti nehnutelností pôsobim niekoľko rokov. Rovnako ako moje predchadzajúce pracovné miesta boli založené na komunikácií a dôvere ľudí, tak aj táto prácá je u mňa založená na týchto pilieroch.

Ako obchodný zástupca pre medznárodnú spoločnosť bola moja práca a úspech založené na komunikácií a vzájomnej dôvere zákazníkov. Prácu realitného makléra som začal vykonávať popri práci vo voľnom čase. Už pri uzavretí svojho prvého obchodu som vedel, že toto je tá práca ktorú chcem po zvyšok svojho života vykonávať.

Počas rokov praxe vo svete obchodu sa mi potvrdilo, že spôsob ako sa stáť dlhodobo úspešným je odviesť kus kvalitnej práce a tým prekonať očakávania zákazníka.

Každý predaj je pre mňa nečim jedinečným a odlišným, preto pristupujem ku každému predaju s maximalným nasadením.

S tímom profesionálov ponúkame zákazníkom odborné služby v oblasti rekonštrukcie bytov, Home Staging, bytová architektúra, profesionálne fotografie, videá, 3D scany, vizualizácie, cielený marketing na socialných sietach, inzercia na mnohých realitných portáloch. Všetky tieto služby využívam nato aby som Vašu nehnuteľnosť predal za najvyššiu cenu a prekonali Vaše očakávania.

Dbám na svoje dobré meno a meno realitnej kancelárie IMMO Košice, naše recenzie hovoria za nás.

Ak potrebujete kúpiť, predať, prenajať alebo len poradiť v oblasti nehnuteľností neváhajte ma kontaktovať a dohodneme si stretnutie.

Radi Vám poradíme

Podobné ponuky